Career Fair for Job Hunter!!!

Bagi mereka yang masih belum sedar dari dunia khayalan, WAKE UP CALL INI UNTUK ANDA!!

Jangan ketinggalan untuk turut sama menghadirkan diri anda ke Mega Careers & Study Fair 2015!!!!




Sebab apa korang kena datang KLCC weekend ni? Sebab ada lebih daripada 100 buah syarikat terkemuka sedang menanti resume anda! sungguh. 

Tak percaya? Nah! Tengok lah list ni!!!


Banyak kan syarikat terkemuka sedang menanti anda?

So, apa awak kena buat sekarang?

Ok! here you go. baca guidline dekat bawah ni. 

Eh! Eh! chill!!! jangan tergopoh gapah. Baca la dulu apa yang korang kena sediakan untuk Sabtu & Ahad ni. Baca elok elok ok! 



So, apa yang korang kena expect bila korang melangkah masuk ke Career Fair ni nanti?

  1. korang berpeluang bertemu dengan Linkedin. Di booth mereka nanti, korang boleh la nak tanya macam mana nak buat CV yang terbaik, yang sekali orang baca terus POOFF!! dapat kerja. yes! This is the place.
  2. peluang berjumpa dengan pemenang musim pertama The Apperantice Asia, Jonathan Yabut. Masa ni korang boleh la korek rahsia kejayaan dia. Ha! Korek jangan tak korek ok!
  3. aktif didalam social media? memang jiwa anda tidak boleh dipisahkan dari laptop dan phone? INI!!! dapatkan pandangan pakar bagi membantu anda memudahkan proses mendapatkan kerja idaman anda.



Berapa ringgit nak kena bayar kalau nak masuk ni?


GUYS!!! IT'S FREE GUYS!! COME ON!!!

Masuk adalah percuma ya awak awak. Cuma bagi mengelakkan anda beratur panjang, register je terus secara online dekat laman web rasmi mereka Mega Career & Study Fair 2015.  Mudah tau!

So tunggu apa lagi guys! Ini lah masa untuk korang dapatkan kerja idaman daripada syarikat impian korang. Kemaskini resume/CV anda! Pakai pakain yang kemas! kalau boleh potong kuku, potong. Rambut sikat kemas-kemas! 

SEBAB AWAK BAKAL BERJUMPA DENGAN BAKAL MAJIKAN AWAK!

Mark kalender anda!!!! 

Event: Mega Career & Study Fair 2015
Date: 22 - 23 August 2015
Time: 11 am - 6pm
Location: KL Convention Centre (Hall 1 & 2)

SEE YOU GUYS THERE!!!!!!