#ESCAPEShots2015

Sebenarnya kalau tengok daripada tajuk pun dah tahu kan ESCAPE ni siapa punya?

SUDAH TENTULAH CELCOM!




Bersempena dengan kemerdekaan yang bakal menjelang tak lama lagi, Celcom ESCAPE sedang mengadakan kontes dimana awak cuma perlu upload gambar awak dengan tema....jengjengjeng 



"Sehati Sejiwa"





Mudah je sebenarnya nak join kontes ni. Mula-mula pilih gambar yang bertepatan dengan tema "Sehati Sejiwa". Lepas tu tulis lah caption menarik. Jangan dilupakan hashtag #ESCAPEShots2015 guys! Kalau tak nanti gambar korang tak masuk dalam gallery ESCAPE untuk di view. Hantarkan sebanyak yang korang nak sebab kontes habis pada 10 september! 






Hadiah menarik? Haaaa Celcom menawarkan RM80,000 untuk kesemua peserta. Setiap peserta yang bertuah bakal memenangi RM200. Tapi kalau awak pengguna Celcom #MagicSIM , awak jangan lupa letak hashtag #MagicSIM ok? korang berpeluang menang extra cash!!! 





kachinggggggg...akak dah nampak duit je ni! hahaha

Mudah je nak join. Kalau tak faham macam mana korang boleh layari laman web Celcom ESCAPE untuk maklumat lanjut & terma yang korang kena patuhi.

Ayuh upload gambar korang segera dan berpeluang menang wang tunai dari Celcom!


Anyway, iols dah join #ESCAPEShots2015 . Anda?