Panasnya!!!!!!

Hai semua!!!!

Dah 2 hari tak sempat nak update post sebab kekangan kesihatan yang memang tak mengizinkan. Cuaca di Malaysia semakin lama semakin membimbangkan. Dah 2 hari dah ni langit Kuala Lumpur tak berapa nak cerah. Mendung macam sentiasa nak hujan...

Kalau lah tak payah kerja, dah lama berselubung dalam katil. hiks!

So, ini dia update semasa bagi 

Bacaan IPU semasa di sekitar kawasan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur adalah melebihi tahap 60* (sederhana). 

No wonder lah langit Kuala Lumpur mendung je. Jerebu pada peringkat sederhana dah bermula guys! Be careful. banyakkan minum air suam dan kurangkan aktiviti luar kalau tak perlu. Jaga kesihatan anda ok?

Adui! Sakit kepala dah. Jerebu *cough*

Untuk maklumat lanjut mengenai bacaan terkini IPU Jerebu, anda boleh layari laman web rasmi Jabatan Kementerian Kesihatan Malaysia / Ministry of Natural Resources and Environment Malaysia.