Plastic Surgery Gone Wrong? GULP



Baca tajuk pun dah tahu kan apa isi post ni?

Hahaha. Entry kali ni just for fun! Jiha akan senaraikan beberapa artis dari seluruh dunia yang..em, maybe doktor dorang pedajal dorang kot sebab tak habis bayar ke apa kan? siapa tahu kan?

Haip!! jangan ... ehem ketawakan orang.. 

Jangan scroll gambar ni sambil minum air. Sebarang kemalangan jiwa semasa membaca entry ini adalah di luar tanggungjawab Jiha. hiks. 



Apa sebenarnya yang berlaku ni?? This is totally wrong!!!

ok NEXT!


Kak, Salah cucuk ke macam mana ni? Takut saya tengok.


Hm. Hmmmmmmm macamnya besar..hm never mind. PROCEED!


Ni..em korang fikir la sendiri masa sebelum mana selepas. Fikirkanlah. 


Ha! Yang ini semua orang tahu. Siapa tak kenal Michael Jackson! Towards the end, orang cakap dia meninggal sebab penyakit kulit. Wallahualam. 


Em. Kiri pun menakutkan. Kanan pun menakutkan. Tak pasti mana 1 sebelum mana 1 selepas


Hm, yang sebelum tu dah lama dah :"(

OK! LAST!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Keji lah!!! Siapa yang buat ni! korang memang perangai betul!
Final Form tu Jiha paling tak boleh hadam! hahahaha


Well, semua perempuan nak cantik. Tapi cantik 'instant' ni bahaya. Awak kena tahu tu.

Jangan terlalu obses nak cantik sampai merosakkan diri sendiri. Walau apa pun produk yang awak consume, jangan lupa baca dulu label dekat botol/kotak dia supaya awak tahu bahan apa yang mereka gunakan.

Kalau boleh dapatkan bahan semulajadi. ok?

Till then! 

** photo credit: google