#BigBadWolfBook




PERHATIAN!!!!!!!


Kepada semua peminat buku tak kisah lah buku bahasa apa sekali pun! Raise your hand sebab #BigBadWolfBook kini kembali lagi!!!


Kepada mereka yang duduk berhampiran dengan Serdang, Mines, Kajang, Bangi, Kuala Lumpur dan sewaktu dengannya! Ayuh beramai ramai turun padang! Jangan lupa bawa luggage kalau ta habis patah tangan anda nak pegang buku-buku tu. Dan jangan risau! Kali ni mereka sediakan trolley untuk anda angkut buku buku tu keliling dewan. YEY! 



Lokasi hangat yang pastinya akan membuat anda menjadi gila dengan buku dikir kanan depan belakang anda! Lebih daripada 3 juta buku menarik menanti anda dengan peluang menenagi sebuah iPhone jika anda adalah pembeli yang BERTUAH! Ya! sebuah iPhone untuk anda menangi. 

Menarik bukan? tunggu apa lagi? Hujung minggu ni ajak family turun padang berkampung di MIECC, The Mines. Jualan hangat selama 24jam tanpa henti bermula dari 4 Disember sehingga 14 Disember 2015! 

Jualan MEGA!!!!!