Makan Sampai Pitam di Food Mega Festival 2016!





Tinggal 10 hari sahaja lagi menjelang Food Mega Festival 2016 yang bakal di adalan bermula dari 30 April hingga 1 May 2016.






Terdapat pelbagai jenis makanan dari serata Malaysia akan berkumpul dan memberikan anda peluang untuk merasai kenikmatan hidangan yang berbesa. Ni kalau Jiha tunjuk kan gambar makanan yang ada ni, korang sure akan meleleh air luir.

Tak percaya? Tengok ni









Food truck pun ada guys. Ni antara list yang jiha berjaya dapatkan dari Facebook mereka hehehe



Dip Dip untuk menceriakan hari anda :")



Ha itu baru sikit tau jiha bagi. Selain dari itu, Food Mega Festival 2016 telah bekerjasama dengan Digi dan Uber. Jadi jika anda nak ke sana tanpa bersusah payah memandu dan bersesak, pastikan anda menggunakan Uber dan masukkan code FOODMEGAUBER dan nikmati RM5 diskaun apabila anda nak naik Uber menuju ke Food Mega Festival. Amacam? Menarik tak? Nak lagi? Nah! Jiha sumbatkan anda dengan maklumat supaya ana set reminder dalam phone anda untuk ke Food Mega Festival. 


Oh! Jangan lupa untuk tweet kenikmatan anda bersama makanan enak di Food Mega Festival dengan menggunakan hashtag #foodmega16 di Twitter, Facebook & Instagram! 






Enjoy!




Ikuti meraka di laman sosial berikut

Twitter: @foodmegafest
Facebook: Foodmegafestival
IG: foodmegafestival