Printcious; Precious Gift From Your Heart

Hello Semua

Hari ni Jiha nak share 1 site yang sangat menarik untuk korang tengok. 

Rasanya ramai di antara kita yang selalu ada masalah "eh nak bagi hadiah apa ni?" atau "em tak tahu dekat mana nak beli hadiah"; betul kan?

Jangan risau. Sekarang ni, Jiha nak share kan 1 website yang sangat menarik di mana anda semua boleh layari untuk cari idea menarik untuk hadiah kepada insan tersayang. Rasanya semua orang pun dah pernah dengar mengenai Printcious kan? Yes! Kepada yang masih tak tahu boleh click Printcious untuk link terus ke laman sesawang mereka. 

Apa yang menarik mengenai website ni? Mudah. Ya, Mudah. Kerana semua di hujung jari anda. Bayangkan hadiah anda untuk insan yang tersayang kini tidak lagi akan menjadi terlalu biasa atau sama dengan jiran sebelah kerana anda kini boleh customize hadiah tersebut. Lihat lah rekaan-rekaan di bawah ini. Menarik bukan? 



Kalau rasa tak nak bagi hadiah dekat sesiapa, sesaje nak deco rumah sendiri pun boleh. Apa salahnya kan? Sebab sometimes kita pun nak self-reward diri kita sendiri. 









Bukan itu sahaja. Kalau anda dah bosan dengan cover phone anda yang lama, hantarkan design yang anda suka kepada Printcious dan mereka akan sediakan mengikut citarasa anda. YEY!


Tunggu apa lagi? Jangan berlama lama untuk mendapatkan koleksi menarik dari Printcious kerana mereka juga sedang hangat memberikan diskaun menarik untuk setiap pembelian melebihi RM75. MENARIK!


Fuh! Dah tak larat rasanya nak tulis panjang panjang. Ayuh sekarang ke Printcious untuk dapatkan customize item anda pada harga berpatutan dengan kualiti terbaik! Jaminan 7 hari pemulangan sekiranya berlaku sebarang kerosakan pulak tu. 

Hubungi mereka sekarang di 019-3232502 atau anda juga boleh emailkan pertanyaan anda ke ask@printcious.com 

---------------------------------------------------------------------------------------

Pstt!!
Anda bagus didalam melukis dan doodle? Printcious kini sedang mengadakan Art Contest dan anda mungkin berpeluang untuk menang RM 50,000!!!! Hantarkan penyertaan anda sekarang hingga 20 May 2016 ke Printcious sebelum terlambat!