Dari travelogueofnajihah.com ke sitinajihah.com

Assalamualaikum Semua!!

Rasanya dah beberapa lama juga Jiha tak menulis. Especially semenjak tahu diri ni mengandungkan anak sulung. Terus hilang mood nak pergi event / menulis. Agaknya sebab hormon berkecamuk kot kan? 

Tapi tak apa, Jiha kini kembali. Paling best, kembali dengan semangat baru! See, Blog pun dah nama lain dah. Dengan harapan akan dapat lebih banyak inspirasi untuk menulis topik yang lebih bermanfaat bukan je kepada diri sendiri bahkan kepada orang lain juga. 

Anyway, Jiha now Shaklee Independent Distributor. Those yang sentiasa mengukuti blog Jiha ni kalau misalkata berminat nak dapatkan supplement kesihatan, why not contact Jiha. Jiha akan bantu korang untuk kekal sihat. Oh yea! dalam entry-entry seterusnya, Jiha akan mapankan mata korang dengan info-info kesihatan, ceritera diri sendiri dan kesihatan, event dan pelbagai lagi. Teruskan menyokong Jiha ok!!! 



Have a Wonderful day!