Dapatkan Kulit Impian Anda Seawal 7 Hari Dengan Shurah.

Assalamualaikum! 

Rasanya semuaaaa orang dekat Malaysia ni kenal dengan nama Shurah. Sebuah brand penjagaan muka yang sudah lama bertapak di Malaysia. So hari ni, Jiha nak share dengan korang 1 lagi set penjagaan muka yang telah diperkenalkan oleh Shurah. Apa yang menarik dengan rangkaian terbaru ni? Kenapa perlu korang baca apa Jiha nak tulis ni? 

 

First and for all. Siapa tak nak muka yang halus mulus cerah & berseri? Siapa tak nak? Jiha pun nak weh! So kalau korang nak, korang kena baca apa Jiha nak kongsikan dengan korang ni. 

Clear White & Shinny Glow. Tema yang digunakan oleh oleh Shurah pada kali ini. Korang jangan risau. Set lengkap ni ada kesemua yang korang perlukan. Pembersih muka, penyegar, losyen, krim siang & krim malam. Kenapa agaknya dorang namakan Clear White & Shinny Glow? Terfikir tak? 

 

Clear White membantu korang menghasilkan melanin dalam masa 24jam & memberikan anda keputihan seawal 7 hari! Manakala Shinny Glow adalah konsep dimana mereka menggunakan bahan semulajadi untuk efek cerah pada kulit yang mempunyai efek anti-tyrosinase. FUH! Dengar sikit pun dah rasa teruja sangat nak tau lagi & lagi. Kan?! Ok jom Jiha share dengan korang, details setiap 1.  

Pembersih Muka Shurah dirumus khas untuk membersih secara dalam supaya kulit korang bukan saja bersih, tapi BENAR BENAR bersih. Molekul-molekul pembersih muka Shurah yang kecil & ringan membolehkan ia masuk kedalam dan membersih secara keseluruhan. Best kan? Bila muka bersih, rasa ringan je lepas tu. 

 

Penyegar Shurah atau nama lain yang biasa kita guna adalah toner. Haaa. Toner Shurah ni tak ada alkohol. So korang boleh guna untuk bawa solat. Halalantoyyiban! Penyegar Shurah membantu korang mencuci kali ke 2! Sebab apa? Sebab bila korang oleskan penyegar ni kemuka, penyegar ni membersihkan dari dalam & mengecilkan pori muka tanpa membuat kulit korang kering & kasar. BEST kan?? 

 

Lepas dah cuci, dah kecilkan pori, korang mesti nak kembalikan kelembapan kulit kan? Mana nak dapat? 🤔 Jangan risau, Pelembap Shurah kan ada? Teksture dia yang ringan & tak berminyak bantu korang 'restore' kelembapan pada kulit korang. Dalam masa yang sama, bekerja sebagai agen pencerah bagi membuatkan kulit korang nampak lagi segar & glowing! Siapa suka?! Ya! Semua perempuan suka. 

 

Kalau keluar rumah siang, tak sah kalau tak calit sunscreen dekat muka. Almaklumlah, Malaysia ni kan negara yang panas. Kalau tak pakai sunscreen sebelum keluar, confirm sunburn nanti. Kita tak nak tu kan? So sebelum keluar rumah, make sure korang pakai Krim Siang Shurah. Sebab apa? Sebab dia ada SPF30 & dapat melindungi kulit korang dari UV bahaya. So kulit korang takde la terdedah dengan sunburn.

 

Last sekali, sebelum tidur, mestilah kita nak manja manjakan diri kan? Nak belek-belek muka depan cermin & kalau boleh nak tidur tu nak kena pastikan, muka ni dah cukup semuaaaaaa keperluan dia. Dari segi kebersihannya, kelembapannya, kecerahannya. Kan? Sebab tu ada Krim Malam Shurah. Krim yang dirumus khas untuk merangsang proses pencerahan kulit sepanjang malam. Ha! Masa malam pun Shurah masih bekerja untuk bantu korang dapatkan kulit idaman korang tau! Sebab apa waktu malam? Sebab masa ni lah kulit kita lebih senang nak proses segala nutrisi. Sebab kita tak terdedah pada matahari / asap kotor. Kulit tengah relax & lebih mudah nak proses semua keperluannya. 

 

Eh muka je ke jaga? Badan? Tak payah cerah? Kang jadi dua tone pulak 🤔 OF COURSE BADAN PUN KENA JAGA GIRLS! Especially yang dah ada laki tu. Nak kena maintain la lawanya cerahnya. Kan? Sebab tu korang kena amalkan Losyen Pencerah Tangan & Badan Shurah. Losyen ni ada EPF tau. So boleh pakai siang & malam. Paling penting, dia mudah meresap & tak berminyak. Tak melekit. Kalau korang gunakan selalu, potensi untuk dapatkan kulit yang cerah & lembut tu adalah TIDAK MUSTAHIL. 

 

Amacam? Menarik tertarik kau memang da boomm kan produk Shurah ni? Rasanya kesemuaaaa keperluan kulit yang korang mahukan, ada pada produk Shurah Clear White & Shinny Glow ni. 

 

So? Tunggu apa lagi? Lekassss dapatkan 1 set untuk korang. Kalau malas nak pergi kedai, beli je dekat Jetaine. Mudah & dipercayai! Kalau nak tau lebihh banyak pasal Clear White & Shinny Glow, korang pergi je FB Shurah  Semua ada dekat sana. 

Ok lah! Sekian perkongsian Jiha dengan korang. Jangan lupa, kecantikan bermula dengan semangat! Assalamualaikum