Hairdepot.my , Mudahkan Penjagaan Rambut Anda.

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. First day puasa hari ni berjalan lancar. Korang semua puasa ke idok? Jangan puasa yang yok tau! Allah nampak! Hehe. Ok lah. Post kali ni lain sikit dari biasa. Selalu sembang pasal anak la, beauty la, product la. Tapi hari ni, Jiha nak perkenalkan pada korang, macam mana korang boleh maintain hair care korang, semudah di hujung jari. Haaaa! Tertanya, tanya kan macam mana, apa yang istimewa sangat post kali ni? Ok jom lanjutkan topik ni. 

Alright, rambut sememangnya perkara yang penting selepas muka. Betul? Kita bagai nak rak spend duit jaga muka kita semua. Tapi, ada sesetengah orang, masih tak ambil kisah penjagaan rambut. Bila rambut dah mula botak tengah, ha, baru la kelamkabut nak jaga. Masa tu dah amik langkah yang lebih panjang untuk penjagaan. Kenapa tak mulakan dari sekarang? 

"Susah lah. Nak kena spend banyak untuk rambut"

"Tak tau nak beli dekat mana. Kalau ada yang branded pun, mesti kedai dia jauh. Or maybe dalam mall"

"I cuma pakai yang overseas. Tapi tu la. Nak tunggu shipping, lambat. So I malas la amik kisah"

Banyak betul kekangan. Jiha faham. Especially kalau yang sibuk tu, memang takde masa lansung nak mendandan diri. Tapi, kalau tak mulakan penjagaan rambut dari awal, nanti dah nipis, dah rosak, dah menggerutu, baru nak cari product yang bagus, masa tu rasanya lagiii banyak nak kena belanja. 

Zaaasssss! Jiha akan bantu korang permudahkan urusan korang. Tak payah keluar rumah. Tak payah redah jem, tak payah isi minyak. Click..click..settle. Macam mana nak settle? Dengan Hairdepot.my la. 

 
Ha. Kalau korang nak tau, Hairdepot adalah sebuah physical store yang memasarkan lebih dari 1000 jenis product penjagaan rambut terkemuka & berkualiti dari 20 jenama dari serata negara. Ada dari Japan, Australia, France dan banyak lagi. Korang name it, nak product scalp, hair loss, maintain kan yang sedia ada, or untuk baby & kanak-kanak. Dorang ada semua itu! Yang lelaki pun jangan gusar. Set penjagaan rambut untuk korang pun ada tau! Apa? Ingat perempuan je ke yang tau berdandan? Lelaki pun nak juga ya dak? 


 

 

 

Tambahan lagi, Haidepot ni dah pernah menang exclusive award The Little Green, New York Street, Phytorelax Laboratories, Cab's Erayba & Farcom kerana memiliki barisan produk yang TERBAIK sebagai aset penjagaan rambut anda. 

Kali ini, Hairdepot selangkah kehadapan bila mereka memperkenalkan website mereka iaitu Hairdepot.my untuk peminat setia penjaga rambut. Korang dah tak payah susah payah dah nak keluar rumah, nak redah jem. Bahkan, yang duduk Sabah & Sarawak pun dah boleh dapatkan product Hairdepot ni dari website mereka. Memang senang betul. Sebab dekat Sabah & Sarawak kan tak ada kedai Hairdepot. So, korang boleh la beli melalui website dorang. 

 

Setiap pembelian bernilai RM99 & keatas, kos penghantaran adalah PERCUMA! Berbaloi kan? Beli barang mahal-mahal, postage dorang tanggung. Rasa macam VVIP berbelanja sangat. Dah la tak payah drive & bersusah payah di mall, order online pulak, FREE shipping. Siapa tak nak, betul? 

 

Pulak tu sekarang, dorang sentiasa adakan SALE setiap bulan. Bulan ni brand tu sale, bulan depan brand ni sale. BERBALOI betul berbelanja dekat Hairdepot ni sebenarnya. 

 


 

Pulak lagi!! Ni Jiha nak share dengan korang. Korang boleh dapatkan RM20 OFF bila korang gunakan code HBE20J masa nak checkout nanti. Sekali lagi Jiha repeat. HBE20J ! Masukkan code ni sebelum korang checkout ok! Penggunaan code ni adalah one-time-off. Makna kata, 1 ID, 1 kali je boleh guna access ni. Makanya, berbelanjalah dengan bijak. Ok?

 

So, yang mana duduk Sabah & Sarawak & kawasan-kawasan yang jauhhhh dari kedai Hairdepot, lekas serbu Hairdepot.my Yang mana  macam, malas-malas nak keluar tapi rajin online, korang shopping je la dekat Hairdepot.my . Ada diskaun RM20 kalau guna code yang Jiha bagi dekat atas tu. Lagi berbaloi. Jimat minyak. Jimat toll. Jimat parking. Jimat masa. Sekali lagi, 
Hairdepot.my  jeeee.