Magic Jelly, Untuk Semua Yang Anda Perlukan.

Assalamualaikum! 

Siapa sini suka buat aktiviti luar? As in, hiking, camping, marathon or maybe picnic dekat pantai? Korang SELALU ada masalah 'kulit berbelang' atau 'sunburn'? Ada good news untuk korang. Lepas ni dah tak payah beli 10-20 product. 1 for all, all for 1. Ahhgitteewww! Jom! Kita skodeng apa bendaaaa la produk ni.

Ok, so basically, kita semua sukaaaa sangat benda yang natural. Of course we do sebab we had too much of air pollution lah, water pollution la and the list goes on. Bila bab penjagaan diri, untuk kesihatan, of course we want something yang THE BEST. Yang alami orang panggil. So we will choose Magic Jelly by Lovera Malaysia. Korang mesti pernah dengar kan? 



Kenapa nama dia Magic Jelly? Sebab dia bukan untuk muka je, bukan untuk rambut je, bahkan untuk SELURUH ANGGOTA BADAN. U guys name it nak sapu dekat mana, semua BOLEH! Tak ada masalah. Best part is dia bantu kurangkan keradangan, pimples and scars. Itu part yang paling Jiha suka sebab yeah, knowing me yang banyak acne scars ni, memang sedap la tenyeh. Bukan tu je tau! Jiha lepas mandi selalu sapu Magic Jelly ni dekat scalp. Sejuk tau! Rasa tenang je nak tidur. Wangi pulak tu. Letak kepala atas bantal, rasa maam tidur dalam timbunan kelopak bunga. In love dengan rambut sendiri 😍



Selain dari tu, mommies yang anak-anak dia ada eczema, ruam, atau alahan tu boleh tau gunakan Magic Jelly ni untuk your kids. Sebab dia NATURAL. So memang sesuai untuk semua age. And some more dia lembut & senang meresap. So takde la your baby tenyeh-tenyeh dan masuk dalam mulut. 


Sebenarnya banyak sangat tau kebaikan Magic Jelly ni. Kalau jiha nak share semua, sampai esok tak habis. Tapi kalau korang; ladies lah maksudnya, yang suka ber-make up, go and buy this lepas tu tepek as primer. I tell you, your skin akan rasa ringan & tak melekit. Seriously. Lepas tu, dah remove makeup, basuh muka, again jadikan dia moisturizer. OMG Girl. Hm tak guna cerita. Korang layan la video ni kalau nak tau. Korang seriously kena cuba sendiri then you guys will know apa Jiha cakap ni betul ke tak. 



Dekat mana nak beli? Ala, singgah je website dorang; www.lovera.com.my . Mudah. Dalam tu ada siap harga & details on how korang boleh gunakan Magic Jelly ni. Memang berbaloi la spend RM70 untuk jelly yang SERBA GUNA dan seseuai untuk SEMUA UMUR. Go and grab yours now. 

Jiha dah. Korang, bila lagi?