Maminqa Milk Booster, Pelbagai Kebaikan Didalam 1 Sachet

Assalamualaikum! 

Sepanjang Ramadhan, Jiha ada nampak ramai mommies yang complain, jumlah susu drop & sebagainya. Sedihkan? Dah lah kita kena berpuasa, takkan lah anak kita pun kena puasa sama. Tak adil rasanya untuk si kecik tu. Tapi mommies jangan stress, dalam islam tak mewajibkan ibu-ibu yang menyusukan anak untuk berpuasa kalau keadaan anak tak mengizinkan. Unless kalau memang anak ok, susu maintain, then why not kan berpuasa. 

Ok so hari ni Jiha nak share dengan korang macam mana Jiha maintain breastfeed anak sepanjang Ramadhan dan ya, Jiha berpuasa penuh lagi sekali tahun ni. Alhamdulillah. Mommies pernah dengar tak Maminqa Milk Booster? Tak pernah? Itu la Jiha pun sebenarnya pertama kali dengar nama brand ni. Tapi, lepas Jiha dah kongsikan dengan korang, mesti korang rasa jam jam niiii juga nak dapatkan sekotak. Jom! Ikuti pengalaman Jiha dengan Maminqa Milk Booster. 




Ok. Kita semua tahu, bila berpuasa memang badan banyak dehydrate. Betul? Sedangkan antara faktor penting nak proses susu badan adalah, air. Disebabkan tu, Jiha amik inisiatif untuk amalkan Maminqa Milk Booster. Why dia best? SEBAB DIA SEDAP! 😭 Sungguh. Rasa dia tu tak macam milk booster lain. Rasa susu 😫. Tak. Maminqa rasa berries 😍. Manis masam sebati memang sedap! And lagi best apa tau, dia dalam pack ready to go! Tak payah bancuh tak payah guna air panas. Grab & Go! Semudah tu. Boleh bawak pi memana je. 



Sekotak Maminqa Milk Booster ada 20 sachet. So sehari korang amalkan 1 sachet sebelum makan. Tak kisah la sebelum sarapan / sebelum dinner. Memang senang. Selain dari rasa yang sedap, bantu tambah susu badan, Maminqa Milk Booster juga boost tenaga korang sebab dia ada Kurma. Tau kan Kurma memang sangat baik untuk badan & penambah tenaga. Sebab tu sepanjang Ramadhan, Jiha maintain je pi event sana-sini sebab Maminqa la. Memang best! 



Korang patut ada sekotak dekat rumah. Kalau yang mana dah memang ada banyak susu badan, boleh amalkan Maminqa ni untuk tambah tenaga, untuk kulit yang VAVAVOOM. Itu kan impian semua ibu-ibu? Susu yang banyak beserta kulit yang gebu gebas? Maminqa ada penyelesaiannya. 



Tunggu apa lagi?? Lekas serbu @merebeniemy